Pigeværelser i gennemført genbrug #tapetfugle og guld fra gemmerne

I weekenden fik vi ordnet et par detaljer mere i min ældste datters værelse. Hun mente, at hendes værelse, det med bjergene i pastelfarver, blegnede helt i forhold til hendes søsters med de farverige luftballoner. Vi fandt derfor tapetresterne frem igen, og bjerglandskabet fik, som prikken over i’et, et par blomstrede fugle.

For at finde den rigtige placering, blev tapetfuglene først sat fast med elefantsnot, og derefter én efter én sat fast med tapetklister.

image  image  image

Rester af klister, der sad omkring fuglen, blev tørret af med en våd klud.

image

Her er alle fuglesilhuetterne kommet op, som gør vægmaleriet mere spændende uden at ødelægge det sarte look.

image

Spejlet her med låger (et helt perfekt stykke teenageinteriør!), som jeg engang har købt for en slik i en genbrugsbutik, havde et par skræmmer og skulle også have en gang tapet.

image  image

Du skal også se, hvordan rummet under den IKEA-hackede højseng er indrettet med diverse brugte møbler, billeder m.m.

image

Der kom også et par reoler ind og en lille lampe, som jeg tidligere har istandsat med nyt betræk på skærmen og en ny stofledning.

image  image

Temaet på værelset er foruden de klare pastelfarver også møbler og genstande i træ. Blandt andet har hun sin farmors egetræsskrivebord og flere sjove træpynteting. Alt sammen arvestykker, ting fra gemmerne og et par loppefund.

image  image

De sidste detaljer du skal se, er væggen her med et istandsat ur, som du måske tidligere har læst om, og et maleri. Begge med bjergmotiver, som selvfølgelig lige passede ind 🙂

image

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s