Øko-tulipaner – til en sød mor!

Jeg har det ambivalent med afskårne blomster, fordi de generelt ikke er noget miljøvenligt valg – men omvendt er flotte og glæder modtageren.

En blomsterbuket har en kort levetid, og der er brugt flere ressourcer i form af vand, varme, energi til transport, for ikke at tale om sprøjtegifte og kemikalier i fremstillingen. Jeg har derfor længe ventet på et lokal produceret og økologisk alternativ til blomsterbutikkernes og supermarkedernes buketter. Så da en ven på Facebook delte en ny virksomhed vildevioler.dk, der sælger økologiskdyrkede blomster, havde jeg endelige en god grund til at shoppe blomster.

Sammen med min søster bestilte jeg denne tulipanbuket til vores mor. Den ankom lidt før Mors Dag, men der var udsolgt til udbringning søndag (hvilket ikke gjorde min mor noget og glædede mig, da der så må være gang i salget af økologiske buketter).

image

Buketten blev leveret helt til døren på fjerde sal med en mundtlig anvisning i, hvordan min mor ville få tulipanerne til at holde i længst tid og i en flot stofindpakning og med et håndskrevet kort.

image  image

De 20 tulipaner kostede 250 kr. og 100 kr. for levering – dyrere end en buket fra storcentret, men ca. samme pris som for en lignende buket fra Interflora. Og så er den selvfølgelig Ø-mærket.

image

Håber alt det bedste for den nystartede blomstervirksomhed – og vil gøre mit til, at der kommer gang i butikken!

Jeg fik for resten også fotoet her af buketten på mailen kort tid efter leveringen – det er god service!

Vilde violer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s