Trafikorange transformation af klaverbænk

Jeg har en svaghed for klaverbænke, og har på et tidspunkt anskaffet mig denne bænk med drageudskæring med henblik på istandsættelse. Og se her, hvad trafikorange og en ny polstring kan gøre af underværker.

IMG_0168

Sådan så bænken ud før.

IMG_0106

Først har jeg spraymalet bænken.

IMG_0159

Og efterfølgende er den betrukket med nyt stof ved hjælp af møbelsøm, der kan købes i Stof 2000. Det ser måske svært ud, men det er faktisk nemt nok, når det er en bænk. Båndet, der dækker sømmene, er tidligere hanke fra en papirspose.

IMG_0160


6 thoughts on “Trafikorange transformation af klaverbænk

  1. Ja, der er ikke meget spræl i de nye bænke😉 De to bænke, som jeg har sat i stand,
   har jeg henholdsvis fundet i en genbrugsbutik og fået, da den skulle smides ud. Måske kan du være heldig i en større genbrugsbutik med møbler eller på dba? Dragebænken her er jeg faktisk stødt på i en butik en anden gang også, så det burde være muligt at finde 😊

   Like

 1. Falder lige over din blog i min søgen efter en lækker Klaverbænk – og ser du er drøn-sej i klaver bænke.
  Har du mon en til salg?
  Bedste hilsner
  Heidi, Bogense
  Tlf 40451443

  Like

  1. Hej Heidi Jeg har ikke ekstra klaverbænke i øjeblikket (kan man overhovedet få for mange 😉), men vil tænke på dig, hvis jeg falder over én. Mange tak for ros – det varmer!

   Like

   1. Alt OK. Vil glæde mig til at købe en af dine klaverbænke.
    Er du heeelt sikker på, bare den ene ikke er til salg?
    Bedste hilsner
    Heidi

    Like

   2. Hej Heidi Jeg har endnu ikke solgt mine istandsættelser, og deler indtil videre primært inspiration og ideer her på bloggen. Men jeg vil da overveje at sælge et par ting for flere har efterhånden efterspurgt det😊

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s