Hvordan glemt striktrøje blev til sofapude

Jeg har gang i en masse vellykkede genbrugsprojekter, men det kniber desværre med at nå at skrive om dem 😦  Her er et af dem – et meget simpelt syprojekt, hvor en striktrøje forvandles til en pude.

IMG_3387

Trøjen er denne retro uldsag fra genbrug, som måske engang er krympet i vask. I hvert fald var den så tyk, at den var for varm at gå med, og den var derfor strandet i mit klædeskab. Strikmønstret er meget flot, og det er da også en designer sweater – af Birte Petersen. Jeg kunne ikke finde noget skrevet om hende på nettet, så jeg regner med, at det er en ældre model, selvom den er i god stand.

IMG_3397

I stedet for at lade trøjen ligge hen i gemmerne, fandt jeg på at sy den om til en pude. Jeg fjernede først kanten ved halsen og syede vandret hen over trøjen lige under halsudskæringen. Derefter syede jeg ned i siderne, vinkelret på den første syning, så jeg havde et rum at komme fyld i. Jeg brugte en gammel hovedpude som fyld og syede puden sammen i hånden. Er den ikke blevet flot?

IMG_3395

Den gør sig rigtig fint i min stol på hobbyværelset.

IMG_3392

Trøjens ærmer har jeg til godt til et andet projekt. Måske har du gode forslag til, hvordan de kan bruges?

 


6 thoughts on “Hvordan glemt striktrøje blev til sofapude

  1. Fedt, har også sådan en trøje der er blevet alt for tyk og lidt stumpet, men holder så meget af den måske den også skulle blive til en pude 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s