Pakkekalender med Barbie tema

Her kommer et snup-ideen-blogindlæg til dig, der har piger eller drenge i den Barbie-glade alder, og som er på udkig efter en bæredygtig pakkekalender uden brug af nye ressourcer.

NB: I kalenderen kan der i stedet for tilbehør til Barbie bruges LEGO, Build a Bear tøj eller andet brugt lejetøj med mange dele/små dimser!

Hvad gør man, når den sidste Barbie julekalender er udsolgt på nettet, og man egentlig også hellere vil købe noget brugt til datteren? (For legetøj er der ved gud allerede nok af!) Svaret er, for mit vedkommende, at finde en kasse Barbie-udstyr på DBA og samle det i 24 mindre kalendergaver.

Her er nogle af de pakker, som jeg fik sammensat af en bunke brugt køkkenudstyr, køleskab, komfur og mindre dele til Barbie og Co.

Er sikker på, at min dukke-entusiast bliver ellevild med alt det miniature mad og køkkengrej, opvaskemaskine, der vasker op med rigtig vand og pumpesystem, komfur med lyd og lys osv. Ja, sættet var faktisk en hel del federe end jeg havde håbet på.

Kalenderen krævede:

  •  at finde et godt tilbud på DBA (ReShopper, loppemarked eller andet sted med brugte varer)
  • vask med vand og sæbe, da flere af tingene trængte til rengøring
  • nye batterier til komfur med lys og lyd i
  • gavepapir til 24. pakker, her har jeg brugt papir fra en anden pakkeforsendelse og skrevet datoer udenpå

God fornøjelse, hvis du som mig eksperimenter med en mere bæredygtig jul. Del gerne dine ideer og påfund i en kommentar her til inspiration for os andre.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s