Hurra for hjemmelavede gaver!

I år har jeg for en gang skyld valgt at gøre lidt mere ud af min fødselsdag og har inviteret mine veninder til mad og drinks. Skide hyggeligt var det, og så fik jeg mange gode gaver 😉 De fleste var oplevelsesgaver (som jeg glæder mig meget til), men der var også en lækker hjemmelavet gave – nemlig to kryddersalte, som I lige skal se.

Den ene salt er med hvidløg og grønne urter og den anden med paprika og chili. Kryddersaltene var pakket i hvert sit genbrugte syltetøjsglas med låg, der matcher hver salt i rød og grøn.

IMG_1528

IMG_1530

Dem er jeg meget glad for, blandt andet fordi jeg sjældent selv får lavet den slags (bruger mere tid ved symaskinen) og fordi de passer godt og hygger i mit køkken.

IMG_1532

Tak for dem Henriette – hjemmelavede gaver styrer!


3 thoughts on “Hurra for hjemmelavede gaver!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s