Sweater som gummistøvle- og ørevarmer

På en weekendtur til Berlin, for nogle uger siden, fik jeg inspiration til et par nye efterårsprojekter. I butiksvinduerne solgte de blandt andet strikkede pandebånd i den helt store stil, og jeg så også et par fine gummistøvler med strikkant. Og der er da ingen grund til at købe nyt, når man selv kan – og i forvejen har alle materialerne. Det vil sige både gummistøvler og min søsters aflagte striktrøje, der bare ventede på et nyt formål.

Her er mine gummistøvler.

IMG_2489[1]

Kønne er de ikke, og jeg har da også fundet dem i et skralderum for mange år siden. Men de passer mig og har båret min igennem diverse feltture på biologistudiet, og har mange år igen, så de har fortjent en makeover.

Den hvide plastik er flere steder skrammet og har brændemærker fra et bål, så det er slet ikke så tosset at dække støvlen til med en strikkant.

IMG_2490[1]

Fra bunken af trøjer, som jeg har lagt til side til brug i syprojekter, fandt jeg min søsters gamle kortærmede strikbluse.

IMG_2486[1]

Ærmerne blev klippet af og syet til to rør, der blev syet fast i støvlen. Det var altså lidt sjovt at sy i en plastikstøvle, men nemt nok med en jeanssynål.

IMG_2492[1]

Her er støvlerne med ny kant.

IMG_2516[1]

Resten af sweateren blev til mit nye pandebånd.

IMG_2512[1]

Jeg klippede et stykke af den lyse del af sweateren ud, som blev til pandebåndet her.

IMG_2529[1]

Knuden midt på båndet kunne måske godt være blevet mere vellykket, men farven og bredden passer mig rigtig godt, så det skal jeg nok få brug for.

Tilbage af sweateren er en ribkant og et stykke strik med mønster, som f.eks. kunne blive til pigevanter eller et telefonetui, som det her fra mit tidligere indlæg.

IMG_3442  IMG_3438

Eller måske har du et bedre forslag?


4 thoughts on “Sweater som gummistøvle- og ørevarmer

  1. Hvor er det genialt! Jeg er da bare helt vild med din støvle make-over 🙂 lige før jeg overvejer at pimpe mine ellers ret nye gummistøvler, hvis ellers jeg havde haft en egnet trøje liggende 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s