Om bloggen

Velkommen til mit uendelige hjem.

Mit navn er Marie-Louise og mit håb med denne blog er at inspirere dig, som kigger med, til at genbruge ting, tøj og møbler.

Som mange andre (kvinder) elsker jeg ting, mode og indretning, men jeg har det svært med den måde hvorpå nye ting produceres, fordi den ofte har en negativ konsekvens for de mennesker, som bidrager til fremstillingen og ikke mindst for miljøet og klimasituationen. Jeg har derfor sat mig for at opfylde mange af de materielle behov, som opstår i mit hverdagsliv, med noget som i forvejen findes. Og det er netop det, som I kan følge med i her.

Min passion, for det at genbruge, er blevet til en hel hobby og jeg arbejder med flere genanvendelseskoncepter, som det fremgår af bloggens underoverskrifter: ‘Metamorfose’ eller forvandling til noget nyt med en ny funktion, ‘Remix’, som er sammensætningen af  materialer til nyt tøj eller ting og ‘Makeover’, som handler om istandsættelse eller reparation.

Derudover er mit håb, at vi både i det offentlige og hos virksomheder bliver bedre til at genbruge. Jeg har derfor startet flere mindre projekter og workshops, blandt andet i min datters børnehave, som du også kan følge med i her på bloggen.

Jeg ved godt, at det at genanvende  ikke alene kan redde klimasituationen, men det et vigtigt element i at undgå udledning af CO2 og forbrænding af værdifulde materialer. Desuden er der god økonomi i genbrug og de penge du sparer, kan du bruge på at købe kvalitets-  og miljø- og fairtrademærkede varer , som er en god investering i dine medmennesker og alles fremtid.

Håber, at I løbende vil kigge med i mit uendelige hjem, hvor ting og materialer bliver shinet op, skifter funktion og genbruges i en uendelighed….

Marie-Louise Rosengaard

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s