En lille servicemeddelelse – Tv-debut fremskudt til I AFTEN….

Det er altså ikke i morgen – MEN I DAG, at jeg er med første gang i ‘Fra yt til nyt’. Datoerne, som jeg har fået fra DR er med forbehold og den 22. altså ændret til den 21., hvilket jeg først lige har opdaget. Håber, at du kan lide mit indslag. Det handler om makeover af lamper og en kæmpe cowboybuks, der sys om til et sutsko-ophæng.

Se mere om søsters sutskoophæng her.

Selv kan jeg desværre ikke kigge med, da jeg er på arbejde og må have det til gode senere i aften.


6 thoughts on “En lille servicemeddelelse – Tv-debut fremskudt til I AFTEN….

 1. Fede ideer du kommer med.
  Skønt med genbrug 😊

  Da du ikke kunne huske hvordan ledningen var samlet, inden du skulle skifte den, så ville det være en god ide at fotografere den efterhånden, som du skiller den ad.
  Så er det nemmere at samle den igen 😊😊😊😊

  Like

 2. så dig lige på tv, super godt du er vildt kreativ og dygtig.
  selv laver jeg kort og har gjort siden 2003 du er velkomme til at kikke ind på min blog.
  jeg vil linke til dig blog fra min og følge dig.
  go vind og krea,
  Hilsen Dorte Sørensen
  fasters korthus

  Like

 3. Er ret vild med din lampe du lavede 🙂 det spændende at følge med i hvad i hver især får lavet. Jeg prøver også engang i mellem at vise mine fra yt til nyt på min blog.

  Like

  1. Hej Joan Ja, lampen blev ret god og også noget lidt specielt stof i caribisk stil. Jeg nyder også at se de mange spændende projekter i Fra yt til nyt – der er så mange gode genbrugsinitiativer i gang – fantastisk!

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s