Så er ‘Fra yt til nyt’ gået i luften – og min nedtælling til torsdag i gang

Første afsnit af ‘Fra yt til nyt’ blev vist her til aften. Jahh! – Jeg var selvfølge på pletten foran skærmen for at se, hvordan programmets overordnede udtryk og de øvrige deltagere tog sig ud. Det er som sagt min tur og tv-debut på torsdag, og jeg har endnu ikke set det færdige resultat! Heldigvis sidder jeg nu tilbage med en god fornemmelse, og glæder mig til selv at få lov til at dele min interesse for kreativ genbrug, fif og ikke mindst en masse grøn karma…

Programmet viste i aften tre gæve genbrugsentusiaster (Thomas Dambo, Gitte Lacarriere og Sannie Windelborg), der som mig, kaster sig ud i diverse projekter, eksperimenterer og har en stor kærlighed til og ser potentiale i ting og materialer, der for andre er affald. Og hvor jeg dog håber, at genbrugstanken kan give genlyd hos seerne. – Ikke alle er lige kreative, men vi kan alle, på den ene eller anden måde, tage et ansvar for vores affald, og hvis det er muligt give det en skæbne, der eksempelvis forlænger levetid eller sikrer genanvendelse.

Foruden aftenens deltagere glæder jeg mig til at se virksomheden Woodliving, der designer møbler af genbrugstræ (må der komme mange flere virksomheder som denne, der gør redesign til en levevej – det er på høje tid!) og så selvfølgelig se programmerne, der handler om byttemarkeder, som jeg også selv har været del af – og som er et helt genialt koncept – der skal prøves!

Jeg vil også dele en video mere fra DR1’s facebook med dig. Den er optaget i min kusines værksted, hvor hun laver papirklip og meget andet krea. Her lavede jeg 3D-rammer med fotografier af mine piger blended ind i en baggrund fra en børnebog og forskelligt papemballage. Som du måske kan høre, har jeg en fest med at sætte min spagettispisende datter ind i den romantiske scene hos Lady og Vagabonden. Og morsomhederne slutter ikke her, for det er slet ikke kedeligt, når jeg sammen med kusinen laver fjol med paprør og limpistol. Det og meget mere kan du se i ‘Fra yt til nyt’ den 28. oktober.

Men her altså en lille videoguide til 3D-rammer, som jeg kalder dem:

Du kan også se flere 3D-rammer med fotografier i en anderledes kontekst/oldschool photoshopping i mit tidligere indlæg her.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s