Forsmag på ‘Fra yt til nyt’ – en lille video om legeost

Det var måske lidt et sats, at føre min skøre idé med at lave legeoste ud i livet i optagelserne til ‘Fra yt til nyt’. Ikke desto mindre er de fleste af de hjem med børn, som jeg besøger, spækket med små komfurer med køkkengrej og legemad – så hvorfor ikke også oste? (der for resten er lavet uden forbrug af nye materialer!)

Her kan I se en forsmag på, hvordan jeg sammen med min ældste datter laver hjemmelavede fødselsdagsgaver til lillesøster. Her en gør-det-selv Carmembert legeost – hvabehar!

Programmet vises på DR1 fra mandag den 19. i næste uge kl. 18. Selv deltager jeg den 22., og 28. oktober og 5. november.

Du kan også se flere legeoste i mit indlæg fra foråret, hvor min datter fik oste til en hel ostebutik og tilbehør til her.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s