Legemad til købmandsbutikken # købmandsdisk og mulitimøbel

Jeg vil gerne i gang med et blogindlæg om min datters ostebutik, som hun fik i fødselsdagsgave, men først skal du høre om den købmandsdisk, som danner ramme om butikken. Disken består af en gammel reol. Sådan en skrå reol, der er dybere foroven end i bunden og med skydedøre i meleret glas. Reolen, forestiller jeg mig, hang i mange 50-70’er hjem, i hvert fald i køkkenet i mit barndomshjem. Reolen her har nu været min svigermors, og har en flot mørkegrøn farve. Pigerne har haft den på børneværelset i mange år (dog uden glaslågerne) og har brugt den til opbevaring, butik m.m.

IMG_1283

For nemt at kunne flytte reolen ud fra væggen og bruge den som butik/købmandsdisk, hvor børnene kan stå på begge sider af den, har vi for nyligt sat hjul på.

IMG_1280

Bagsiden var, som du kan se, ikke for køn, så jeg besluttede derfor at male den med tavlemaling. På den måde kan bagsiden også bruges til at skrive priser på, til tegninger og en liste med butiksvarer. Pigerne var også glade for at give en hånd med malingen.

IMG_1285

Foruden butik kan der også leges skole og mange andre lege med reolen. Det er faktisk blevet lidt af et multibørnemøbel, nu hvor der er kommet tavlemaling og hjul på.

IMG_1288

På den ene side af reolen hænger denne knagerække med musehoveder, der tilfældigvis passer perfekt i en ostebutik – og ostebutikken må du høre mere om i næste indlæg…..

IMG_1284


One thought on “Legemad til købmandsbutikken # købmandsdisk og mulitimøbel

  1. Pingback: mit uendelige hjem

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s