Når indpakningen er den halve gave – fødselsdagsgaver pakket i mademballage

IMG_0381

I anledningen af min datters 8-års fødselsdag har jeg eksperimenteret lidt med gaveindpakningen. Hoppeboldene her er til min datters samling. De er fundet brugt og ja, der er mange hoppeboldesamlinger på genbrugsmarkedet. Først er de vasket grundigt.

IMG_0368

De er derefter pakket i hver sin fødevareremballage – æggebakke, chokoladeæsker og frugtbakke med net.

IMG_0382 IMG_0384 IMG_0383

Indpakningen blev godt modtaget, også selvom boldene var synlige i frugtemballagen og derfor ikke var så stor en overraskelse. Emballagen var også fin til en købmandsleg og sortering af boldene i størrelser og farver, hvilket der kan gå LANG tid med.

Så var der også denne indpakning – kartoffelchipserør beklædt med gavepapir. Som vist her er der brugt limstift og hobbykviv til at sætte papiret fast og skære til efterfølgende.

IMG_0393 IMG_0394

Med små (genbrugs) legedyr i.

IMG_0395 IMG_0396

Chipserør er også gode til opbevaring af julekugler, har jeg hørt, og de kan da også beklædes med julepapir.

Jeg har også gemt noget japansk emballageaffald fra vores ferie, for selv hvad angår emballagen er japanerne æstetikere. Se denne plastpose med skyer i guldprint, der har indeholdt kiks eller kager.

IMG_0386 IMG_0387

I pakken lå et halstørklæde i kaninpels (yes også fundet brugt).

IMG_0385

Æsken her er også japansk og har indeholdt små stearinlys. Den passede lige til dette hårspænde.

IMG_0391 IMG_0392

Til inspiration husker du måske også fra mit tidligere indlæg denne temaindpakning med to ‘bananer i pyjamas’ bamser i emballageaffald? Indlægget finder du her: https://mituendeligehjem.wordpress.com/2012/12/09/bamsebanan-i-celofan/

Bananer

Og lige en sidste ting – der findes nemlig ingen grænser for, hvad man kan finde brugt. Selv lysene til kagen er fundet i en genbrugsbutik – i uåbnet emballage og til en pige, der fylder otte år! De er købt for nogle måneder siden, og jeg husked dem heldigvis, i modsætning til deres tidligere ejer, der sandsynligvis har glemt at bruge dem i tide, altså da barnet fyldte otte, og derfor har givet dem til genbrug. Tak for det, hvem end du er!

IMG_0425


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s