Der er 10-frugt i fars skjorteærme..

Efter mit indlæg om 10-frugt i går fik jeg en idé til en meget nem frugtspose.  Se her.

Find en kasseret skjorte og klip et stykke ud af den øverste del af ærmet, hvor det er bredest. Sy stykket sammen i den ene ende og lav en løbegang i den anden. Kom en snor i løbegangen, så posen kan lukkes og vupti har du en frugtpose! Det gælder da om at springe over, hvor gærdet er lavest…

fars ærme

Hvis man har lyst og overskud, kan der sys noget pynt på posen. Det kunne for eksempel være barnets navn med stofbogstaver, lavet af stofrester. I min frugtpose er der til bogstaverne blandt andet brugt en børnebluse med pletter. Stoffet er rigtig sødt, og pletterne klippede jeg bare udenom.

plettet trøje

Og her er så det færdige resultat:

10-frugtspose

Så nu håber jeg, at min skolepigen bliver glad for den!


One thought on “Der er 10-frugt i fars skjorteærme..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s