Blomstergenbrug i adventskransen

Lige et hurtigt lille skriv om min adventskrans med slyngplanter fra skoven og tørrede roser. Den er blevet så skøn og ligner mest af alt en kæmpe fuglerede med lys i.

Jeg har tidligere skrevet om, at jeg ikke er den store fan af afskårne blomster. De kommer ofte langvejs fra og er sandsynligvis produceret med brug af pesticider. Jeg bliver selvfølgelig alligevel glad for de buketter jeg får og tanken bag! De to seneste blomsterbuketter valgte jeg så tilgengæld at udnytte til fulde ved at tørre dem.


De pyntede først på mit nye lampeophæng (som du også skal høre mere om), men kan når de er tørre også sættes i vase igen og bruges i adventskransen som her.


Kransen er flettet af slyngplanter fra skoven uden brug af ståltråd eller lignende. Der skulle lidt kræfter og tid til, men sværere var det heller ikke. De små perlepyntefiduser har jeg haft i mange år, men den er også smuk uden eller med en helt tredje slags pynt. Og så er det ikke sidste gang, at jeg tørrer og bruger blomster i nye sammenhænge. ‘Blomstergenbrug’ – det kan anbefales!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s