Mit uendelige hjem – nu på Facebook

Kære læsere. Det varmer mit ‘genbrugshjerte’ at se, at så mange hver dag aflægger min blog et besøg og gider at læse om mine (mere eller mindre spændende) genbrugsbedrifter. Jeg elsker at give mine tanker om en bæredygtig hverdag og mine kreative ideer frit spil her, MEN det er uden tvivl så meget federe, når I derude følger med!

Min ambition er også at nå ud til endnu flere med det hersens genbrug, redesign, upcycling, der betyder alverden for mig, og samtidig gøre det nemmere for Jer, der i forvejen kender til bloggen, at blive opdateret med nye indlæg og aktiviteter. Med fuldtidsjob og familie er det bare ikke nemt, at få tid til både at blogge og dele på forskellige platforme, …..men nu har jeg langt om længe fået oprettet en Facebook profil, hvor interesserede kan blive opdateret med highlights fra bloggen og dykke videre ned i indlæg – lige som man lyster det.

Klik her, for at se og følge Mit uendelige hjem på Facebook 

Håber, at vi ses derinde 🙂 …Og får du lyst til at dele siden, er du en snuskebasse! – så hold dig nu ikke tilbage!

De bedste og grønneste vibes fra mig til dig.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s