Rejsefeber i dukkehuset

Det har ikke været en rigtig december med genbrugsnissen, før han har lavet noget gak i dukkehuset. Og det var, hvad han gjorde i går, da vi fandt dukkehuset pænt ryddet op og dyrene klar til afgang med en stor hvid flyver, der var parkeret foran huset.

IMG_3123[1]

På sedlen fra nissen stod der: ‘Pindsvinefar har bygget en flyver, der kan fragte alle dyrene sydpå. Hvid jul bliver det vist ikke i år, og så vil dyrene altså hellere holde jul i varmen!’.

IMG_3124[1]

Flyveren har jeg bygget af forskellige plastikdunke, -låg m.m.
IMG_3133[1]

Selve flyverens krop er en stor dunk til flydende vaskemiddel, der er skåret igennem med en hobbykniv.
IMG_3104[2]

Flyverens loft er lavet af en gennemsigtig ketchupflaske, der er sat fast med metaldimser, så det kan løftes og dyrene kan sættes ned.
IMG_3105[1]
Resten af flyveren er samlet med strips. Jeg lavede hul i de forskellige dele med en bæltehuller, så de kunne sættes fast med strips.
IMG_3106[1]
IMG_3107[1]
Hjulene er sat på en plastikstang fra et flag, adskilt med plastikrør fra en sæbepumpe og holdt sammen af en plastiksnor fra et prismærke, der løber gennem stangen. Her fik min indre Ole Opfinder rigtig lov til at vise sit værd 😉
IMG_3110[1] IMG_3111[1]
Dyrene fik også to små kufferter lavet af tændstikæsker betrukket med brunt papir fra en bærepose og med en lille metalhank.
IMG_3112[1] IMG_3113[1]
IMG_3130[1]

Her får du et par billeder mere fra rejsescenen. Et af morgris, der har pakket en madkurv og badeanden, og et af de spændte griseunger med hver deres rejsekuffert.
IMG_3126[1] IMG_3125[1]
Og hvis du spørger dig selv, hvorfor i alverden jeg har brugt min søndag aften på at bygge en flyver af plastikaffald, så er svaret – for at se om jeg kunne – og det ku’ jeg – ha!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s