På genbrugsmission til min kusines værksted i Rønnede – med DR.

11157495_10153469485366756_2866032962960512801_o[1]

Danmarks Radio har fundet vej til min blog, og jeg har sagt ja til at deltage i et nyt program, der handler om kreativ genbrug. ‘Fra Yt til Nyt’ hedder programmet, der følger forskellige kreative personers genbrugsprojekter. Det er indtil videre sjovt og spændende at deltage, og ikke mindst dele det gode genbrugsbudskab på en helt ny måde.

I dag har jeg så været med DR på en “genbrugsmission” til Rønnede på Sjælland. Her har min kusine et kreativt værksted, hvor hun blandt andet laver flotte uroer. Jeg så hendes værksted, en renoveret købmandsbutik, første gang for nogle uger siden, da hun holdt kobberbryllup, og blev imponeret over den hyggelige stemming og hendes forskellige billeder og uroer i papir. Men, men, men jeg ærgrede mig over at se, at hun udelukkende burger nye materialer til sine papirklip, når nu der sagtens kan klippes i diverse stykker af papir- og papaffald i stedet. Derfor udfordrede jeg hende til at deltage i et afsnit af ‘Fra Yt til Nyt’ sammen med mig, for at få sparket lidt god genbrugsfornuft ind i værkstedet. Det lykkedes, og min kunsine er efter vores fælles workshop i dag mere end omvendt og glad for sine nye genbrugsvaner. Ahhh!

Jeg kan ikke afsløre mere af, hvad programmet kommer til at handle om, men du kan se min kusines nye opfindelse til indsamling af remedier til hendes værkstedsaktiviteter – En DRIVE-BY DROPBOX. I den kan forbipasserende, naboer med flere aflevere brugte børnebøger og vaskeribøjler, som de gerne vil af med. Det er da en genial indsamlingsløsning i en lille by, hvor en del billister passerer forbi i løbet af en dag. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi til en af hendes workshops eller for at købe en af hendes fine ting.

Kig forbi ‘Hos den gamle købmand’ her:

https://www.facebook.com/pages/Hos-Den-Gamle-K%C3%B8bmand/537062586431323?fref=ts


One thought on “På genbrugsmission til min kusines værksted i Rønnede – med DR.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s