Tøseficering af drengetøj

Jeg giver gerne mine piger drengetøj på og har praktiseret det i stor stil, da de var helt små. Men i børnehaven har de begge fået øjnene op for pige- og drengefarver, og de har fra da af ikke været til at få i et par bukser.

Deres tøj kan faktisk ikke blive tøset nok, og så længe det har flæser, blomster, hjerter, glimmer eller andet krims krams er det i høj kurs. Jeg har valgt ikke at blande mig i deres tøjvalg og tøjsammensætning, men lader dem selv bestemme, hvor usmageligt jeg end synes, at det meget tøsede tøj, som de vælger, er.

Det er dog bare ærgerligt, når vi har arvet eller jeg har fundet godt drengetøj brugt, at de ikke vil gå med det. Men det er der råd for – se et par fif til “tøseficering” af drengetøjet her.

Min veninde, der arvede en drengeflyverdragt, fandt på noget ret smart, for at få datteren i den. Se her, hvordan hun har syet hæklede blomster og lyserøde knapper på.

IMG_0809

Jeg har også selv fundet på noget lignende og har syet sløjfer på disse blå vanter.

IMG_0989

Sløjferne er lavet af en skjorterest, men man kan også bruge sløjfer fra noget brugt dameundertøj eller lave sløjfer af det farvede silkebånd, der sidder i meget tøj til at sikre at det bliver siddende på bøjlen.

En anden mulighed er at male/skrive med stofmaling på tøjet eller sætte blonder, guldknapper eller lommer i pigefarver på.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s