DIY Pippi kjole af brugt skjorte

Dette pippi kostume har jeg lavet for en del år siden, og det er siden blevet brugt af begge mine piger til både hverdag og fastelavnsfest.

IMG_9436 IMG_9434

Kjolen er lavet af en herre skjorte, hvor skjortens front/forreste del med knappelukning er blevet til kjolens ryg. På kjolens forside er der syet lommer af forskellige stofrester. I hals- og ærmeudskæringen er der sat kantebånd.

Kostumet er nemt at sy, selv for symaskine-nybegyndere, blandt andet fordi skjortens lukning (med knapperne) genbruges i kjolen. Oprindelig fulgte der også strømpeholdere med kostumet – lavet af gamle seler, men de har altså forputtet sig på børneværelset…


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s