Der er plastik dunke i spækbrættet

Som opfølgning på mit tidligere blogindlæg om mit udtjente spækbræt, som jeg gav en ny fremtid som vægdekoration, kan du i dette indlæg se mit nye spækbræt, som på trods af at være nyproduceret alligevel har et genanvendelseselement. Spækbrættet er af mærket ‘Epicurian’ og er nemlig, ifølge den amerikanske producent, lavet af brugte plastikmælkedunke.

1390951147382

Spækbrættet er købt i Magasin, endda på udsalg. Ved samme lejlighed fik jeg også anskaffet mig forskellige andre køkkenremedier blandt andet en opvaskebørste med bambusskaft og børstehoved også af genanvendt plast og grydeskeer af samme mærke som spækbrættet lavet af miljøvenligt komposit.

1390951779084

Ud over at være bæredygtigt fremstillet, er spækbrættet også solidt og har et godt design med kanter i blød plast, der forhindrer, at det flytter sig fra underlaget. Du kan læse mere om spækbrættet her: http://www.epicureancs.com/recycled-poly-cutting-boards.php

Måske har du også hørt om Terracycle, der laver nye produkter ud af emballage af hård plast? I samarbejde med Arla har de har i øjeblikket et projekt i gang, der inddrager skoleklasser i at indsamle plastiklåg fra mælkekartoner. Den hårde plast fra lågene omsmeltes til eksempelvis vandkander. Læs mere om projektet ‘Brug låget’ her: http://www.terracycle.dk/da/brigades/brug-laget.html

Selv har jeg lavet min egen lille samling af hård plast fra mælkelåg m.m. til senere genanvendelse eller hvem ved måske kreaprojekter?

1391256908195


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s