Rekonstruktion af babydukke (der kan tisse!)

Min datter fylder 7 år og ønsker sig en tissende babydukke, som hun så i et stormagasin på vores sommerferie.

Det er lang tid siden, at hun legede med babydukker og jeg er ret sikker på, at det bare er en dille med den tissedukke. Så lur mig, om dukken, når vi har afprøvet tissefunktionen et par gange, ikke bliver arkiveret i et hjørne af børneværelset og det er derfor både spild af penge og ressourcer at købe en splinterny dukke.

Men selvom dukken ikke vil blive brugt særlig meget, synes jeg, at hun skal ha’ den alligevel, ikke mindst fordi jeg har været heldig at finde en brugt dukke til 20 kr., der bare mangler et par accessories.

Dukken blev først vasket og jeg tjekkede, om den nu også tissede som den skulle! Den var uden tøj, da jeg fandt den i genbrugsbutikken, men eftersom det er en større babydukke, kan den passe rigtigt babytøj og bleer, størrelse nyfødt. I Mødrehjælpen i Dronningens Tværgade fik jeg både babytøj og babybleer samt en rangle, og jeg syede et badehåndklæde med hætte til dukken af et gammelt håndklæde.

Det sværeste ved rekonstruktionen af den komplette tissende babydukke var at finde en sutteflaske, men min mor havde en plastflaske fra hårfarvning, som er blevet rengjort godt og grundigt og som dukken kan drikke vand af. Så nu er dukken næsten lige så god som en ny og jeg håber, at hun bliver glad for den, om end det kun er i et par dage…

IMAG0611

Her kan du se, hvordan et meget slidt håndklæde er blevet til dukkens badekåbe:

IMAG0606

IMAG0612


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s