Lad de små arkitekter bruge skraldet…

Jeg besøgte for et par weekender siden Statens Museum for Kunst med min søster og to piger.

Jeg havde hørt meget godt om museets børneværksted og er efter vores besøg også selv begejstret. Det samme er pigerne, som fik bygget nogle sjove huse med hvad der dertil hører af trampoliner, swimmingpools og interiør.

Værkstedet er meget inspirerende indrettet med store baljer fyldt med dimser, pap, gulvtæpperester, tekstiler, plastik plader og meget andet som børnene kan bruge til at bygge med. Jeg ved ikke, hvor byggematerialerne kommer fra, men det ligner forskellige typer af affald og er det måske (og forhåbentligt) også? På bordene ligger der limpistoler, og så kan man ellers gå i gang med at bygge. Sikke et fantastisk koncept!

1232374_10152274034364569_1456382829_n[1]

Baljer

Derhjemme fortsatte vi med at bygge på husene med skrald fra husholdningen og fik blandt andet tilføjet et tårn af plastflaske med indvendig trappe af træpersienne og balkon af stof, blomster af sprængte balloner og spisebord af guldstaniol fra chokolademønter…

IMAG0517

IMAG0521

Efter vores debut som “skraldearkitekter” har jeg gemt en masse affald mest plastikemballage. Skraldebyggeri kan blive et rigtig godt alternativ til legoklodserne og ikke mindst en super familieaktivitet hos os fremover.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s