Det smukke affald

Findes der smukt affald?
I hvert fald findes der, hvis du spørger mig, noget affald, der er kønnere end andet.

Det oplevede jeg i Vietnam i byen Hoi An, hvor vi havde udsigt til denne “kokosnøddelosseplads”, der er en del kønnere end den traditionelle losseplads med en masse blandet affald.

skrald

Mit gæt er, at de fleste kokosskaller (den yderste del) er affald fra de nærliggende cafeer, hvor de solgte kokosmælk i selve nøddeskallen. Om skallerne bliver opmagasineret på pladsen og senere bliver brugt til noget eller om de ender deres dage på pladsen, hvor de formulder, fik jeg ikke opklaret.

Jeg fandt heller ikke ud af, hvor den inderste del af kokosskallen havner, efter at kokosmælken er indtaget. Måske bliver nogle skaller til anvendelige skåle som dem, jeg engang fik af min veninde?

Skålene er af mærket ‘bambu’, der også laver køkkengrej i bambus, alt sammen bæredygtigt produceret. Jeg er meget glad for skålene, der er praktiske og behagelige at røre ved, og jeg kan anbefale dem, hvis du står og mangler.

Du kan se kokosskålene på hjemmesiden her: http://www.bambuhome.com/collections/dining-entertainment/bowls


2 thoughts on “Det smukke affald

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s