Pap med flere formål

Ved højtider, såsom påsken, kommer der gang i klippe-klistre værkstederne i børnehaverne, på skolerne og i SFO’erne, og hvis du er mor eller far til mindre børn modtager du sikkert mange spændende kreationer over højtidens tema.

Ofte er det farvet pap, som bliver brugt, og her er det, at min idé om ‘pap med flere formål’ kommer ind i billedet.

For kan børnene ikke bruge noget af det papemballage, der hver dag  havner i skraldespanden til kreative formål?

Jo, men det er da ikke pænt at lave påskepynt af pap med fotografier af madvarer, vil du måske tænke. Og det har du da helt ret i!

Måske kan man løse dette problem ved at male på pappet, men det bedste ville være, hvis papemballage blev produceret ensfarvet eller mønstret, med en lille varedeklaration i det ene hjørne eller på indersiden, så pappet kan bruges til kreative formål.

På emballagen kan der også tilføjes sætningen: ‘Vi (virksomheden) ønsker at minimere affald og støtter skolebørns kreative udfoldelser, derfor er vores madvarer pakket i ensfarvet pap.’ Det er der da god CSR-værdi i!

Der er selvfølgelig en udfordring med at fylde skoletasken med pap til brug i skolen, men sådan var det også da jeg var barn i 80’erne, hvor vi medbragte mælkekartoner til karsesåning og aviser til formning.

Jeg håber, at papproducenterne får øjnene op for kreativt-papemballage, indtil da vil jeg pynte mit hjem med pizza-pap-påskeæg…..

IMG_4049


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s