Maling på brugt porcelæn

I dag fik pigerne igen lejlighed til at udfolde sig kreativt, takket være nissen. Han har nemlig givet dem et helt kaffestel og lilla porcelænsmaling til at dekorere det med. Se her er de i fuld sving med penslen.

IMG_3761    IMG_3762

PAKKE INFO:

Når nu man skal øve sig i at male, hvorfor så ikke bruge brugt porcelæn i stedet for nyt? Og genbrugsbutikkerne bugner med porcelæn. Her har jeg fundet et helt kaffestel, men man kunne også sætte forskellige kopper, flødekander, tallerkner m.m. sammen.

Kaffestellet er købt i Folkekirkens Nødhjælp på Søborg Hovedgade177 (http://www.noedhjaelp.dk/kontakt/genbrugsbutikker/soeborg-moebel) til 35 kr. En god genbrugsbutik med møbler, køkkenudstyr, lamper og porcelæn.

Malingen er fra Panduro Hobby og skal hærdes i ovnen.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s