En indenfor-kælk

Nu er de sidste snedriver snart smeltet, men vores nisse har fundet en ny funktion til kælken. Nu kan den også bruges indenfor til at sidde på eller til at trække rundt med hinanden og bamserne på.

Kælken er blevet halvt kælk og halvt bænk – måske skulle man kalde den en bælk? Under alle omstændigheder er pigerne glade for, at den nu ikke behøver at blive gemt væk, når det ikke sner. Og så fylder den ikke i skuret eller på loftet. Du er nu smart Hr. Nisse!

En bælk

PAKKE INFO:

Kælken er min gamle kælk, som har fået en hynde af skumgummi skåret ud af en topmadras. Hynden er betrukket med en juledug med engle, som har kostet 10 kr. i Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutik Igen på Sorgenfri Torv.

Kælkens “skinner” har fået et aftageligt betræk lavet af et gammelt vattæppe, som jeg havde i forvejen. Vattæppestykkerne er betrukket med ternet stof, som var helt nyt, da jeg købte det til 20 kr. i Frelsens Hærs genbrug i Holmbladsgade nr. 10 på Amager.

Hvis du er på udkig efter stofrester findes der rigtig mange i genbrugsbutikkerne. Ofter kan du finde mange meter af det samme stykke stof, som aldrig er blevet brugt, sandsynligvis fordi et eller andet projekt aldrig blev ført ud i livet.

Er du ikke er god til at sy, kan du bruge puder til at sidde på og binde noget stof om skinnerne.


One thought on “En indenfor-kælk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s