Inspiration til indretning med genbrug hos nordlig.dk

Jeg bliver tit spurgt om jeg vil reklamere, men det er sjældent, at det der sælges indeholder tilstrækkelig med genbrugselement til at være i bloggens ånd. Med Nordlig.dk – online indretningsservice vil jeg gerne gøre en undtagelse, for her indrettes nemlig med brugte møbler, billeder og brugsgenstande, og så er det fin inspiration til en overkommelig pris.

Sådan får du dine indretningstips

På siden kan du vælge mellem flere indretningsmodeller i forskellige prisklasser – indretning af et område af et rum, et helt rum og et stort rum. Herefter beskriver du i din bestilling dine ønsker til indretningen, om du gerne vil indrette med brugte møbler (ja tak!), om der skal lægges vægt på funktionalitet eller andet og uploader et par fotos af rummet og din personlige stil samt evt. en plantegning.

Efter nogle dage modtager du en skitsetegning med inspiration til, hvordan du med eksisterende møbler eller møbler til salg på dba.dk kan indrette det udvalgte rum eller område. Meget nemt og brugbart 🙂

Hjælp til indretning af børneværelset  

Selvom jeg selv gør det i indretning, var det sjovt at få nye øjne på en indretningsudfordring. Valget fald på min datters værelse og hendes højseng (jo jo vores IKEA hack som jeg tidligere har blogget om), som hun gerne vil have sænket. Det fjerner rummet under sengen, hvor hendes kommode og tøjstativ er placeret og udfordringen ligger så i, hvordan området skal indrettes for at få plads til tøjet et andet sted.

Her ser du de fotos jeg uploadede af området, der skal indrettes.

Og her mailede forslag til indretningsløsning fra Nordlig.

nordlig inspiration

Med skitsetegningen fulgte også en god beskrivelse af tankerne bag og et inspirationsfoto af endnu et tøjstativ samt link til søde bøjler m.m. til salg på dba. Tegningen viser, hvordan det vil se ud, når sengen sænkes, hvilket i sig selv er anvendeligt, når der skal indrettes. Min datter er meget begejstret for løsningen med tøjstativet, og jeg synes, at det er godt tænkt, at (gen)bruge reolerne under sengen – faktisk har vi overvejet at indrette et lille bibliotek med liggeplads under sengen. Altså alt i alt en succes at handle indretningsinspiration til 299 kr. hos Nordlig!

På hjemmesiden kan du også se flere eksempler på istandsættelsesprojekter. især de forskellige badeværelses-makeovers er jeg vild med, fordi der her bruges nogle gode indretningsmæssige greb, så en gennemgribende renovation med nye byggematerialer undgås. Den er i det hele taget et besøg værd og jeg ønsker Janni, der er indretningseksperten bag Nordlig, god vind med sin bæredygtige indretningstjeneste.

…Og hvis du savner liv her på bloggen, så skyldes det, at det er svært at nå det hele med fuldtidsjob, to store og en efternøler. Men glem ikke Mit uendelige hjem – og følg gerne her og på Instagram, jeg arbejder på at komme igen med flere indlæg og ikke mindst gør-det-selv film.

Gladeste sommerhilsner Marie-Louise

 

 

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s