Mine genbrugsideer i levende billeder

Så er det sket og der er ingen vej tilbage – jeg er sprunget ud som youtuber!  Det har været lidt af en rejse at lære at klippe og redigere film, lægge op osv. – og der er stadig meget at lære, men det har også været sjovt. Mine store piger, der bruger Youtube flittigt, har hjulpet med at filme og ellers med skepsis set til på sidelinjen, men de synes at genbrugsideen er superfin. Du får nu selv lov til at bedømme min første film – den kommer her og viser opskriften på at lave en flot uro af en gammel zoologibog og en taskehank – tag godt imod den 🙂


2 thoughts on “Mine genbrugsideer i levende billeder

 1. Kære Marie-Louise.

  Tillykke med debuten på YouTube J

  Det er dog en dejlig rolig, glad pige, I har fået – har endnu ikke oplevet hende være ked af det J

  Som aftalt sender jeg et link til et par musiknumre med billeder, som jeg lagde ind i 2010.

  Måske du kan lide dem ? J

  https://www.youtube.com/results?search_query=kurzcani

  Kh. John

  Fra: mit uendelige hjem [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 14. februar 2018 10:06 Til: djonk@mail.tele.dk Emne: [Nyt indlæg] Mine genbrugsideer i levende billeder

  mituendeligehjem posted: “Så er det sket og der er ingen vej tilbage – jeg er sprunget ud som youtuber! Det har været lidt af en rejse at lære at klippe og redigere film, lægge op osv. – og der er stadig meget at lære, men det har også været sjovt. Mine store piger, der bruger Yo”

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s