Nuttet makeover af mainstream kommode

Du er måske stødt på et træmøbel i stil med den lille kommode/skuffedarie her. Jeg ved ikke med dig, men jeg synes, at stilen er meget lidt fiks – og kedelig! Skufferne er nu hyggelige på et pigeværelse til tegninger, dimser m.m., så den har fået en nuttet makeover og er forvandlet til et unika, der er værd at beholde 🙂

IMG_3497[1]

Da jeg gik i gang med istandsættelsen havde jeg bestemt mig for at male skufferne i forskellige farver. Jeg havde masser af hvid træmaling fra maling af vores paneler i huset tilovers, som kunne blandes med små blandingsfarver fra farvehandlen. Jeg talte med min datter om at skufferne kunne have forskellige temaer – f.eks. en slikskuffe, og så opstod ideen til udsmykningen af den første skuffe.

IMG_3498[1]

I hyldepapir klippede jeg forskellige silhuetter, som blev klistret på skufferne. Her er de alle med skyer, elefanter m.fl.

IMG_3500[1]

Derefter fik de maling i hver sin farve. Jeg malede bare direkte oven på hyldepapiret.

IMG_3503[1]  IMG_3504[1]

Inden malingen var tør løftede jeg forsigtigt hyldepapiret med en knappenål, så jeg kunne få fat og trække klæbet af.

Her står skufferne til tørring.

IMG_3505[1]

Det færdige resultat ses her med træknopperne skruet på igen.

IMG_3528[1]

Klar til at blive fyldt med tøseting…

 

 

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s