3D genbrugsrammer – men hvor finder du rammerne?

Der tikkede et rigtig godt spørgsmål ind i min mailbox for nogle dage siden. Det var fra en kvinde, der gerne ville lave 3D rammer, som dem jeg viste i programmet ‘Fra yt til nyt’. Altså sådan en her.

IMG_1420

Spørgemålet gik på, hvor jeg havde fundet de dybe rammer med plads til lag-på-lag / 3D-effekten? Jeg er ikke stødt på mange dybe rammer på mine efterhånden mange besøg i genbrugsbutikker, loppemarkeder osv., så jeg havde svært ved at give et svar. Kunne dog fortælle at min kollega, der vil have mig til at lave en lignende sjov ramme til en ven, har fundet en stor IKEA ramme (brugt – som jeg insisterede på ;)) med dybde. Inden han fandt den, overvejede vi selv at lave en ramme af et højtalerkabinet med en tilpasset glas- eller plexiglasplade, eller at gøre en eksisterende ramme dyb med trælister monteret på rammens sider, så rammens bagside rykkes længere tilbage.

I dag kom jeg så på en ny idé til en dyb ramme – hvorfor ikke bruge et udtjent vægur med dybde ned til urskiven som f.eks. det her?

IMG_2659[1]

Det er ikke noget jeg selv har prøvet, og måske er det svært at pille uret fra hinanden, men det er da et forsøg værd.

Har du en anden idé til en alternativ 3D-ramme, så del den gerne her.


2 thoughts on “3D genbrugsrammer – men hvor finder du rammerne?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s