Lampemakeover i stilen Dark Cabaret

Jeg har garagen fuld af lamper og gamle lampeskærme, som det er meningen skal sættes i stand og betrækkes. Vi har i forvejen lamper nok, og jeg er derfor begyndt at forære dem væk. Da vi skulle til temabryllup for nogle uger siden og temaet var cirkus og cabaret, kom jeg på at give brudeparret en lampe med inspiration i cabaretstilen.

Her er lampeskærm og lampe før min makeover. Betrækket på skærmen var flere steder syet fast til stativet, og jeg brugte en opsprætter, til at få det af med.

IMG_1747

Først betrak jeg toppen af skærmen med et stykke hvidt stof og et stykke sort blondestof. Jeg brugte stativet til at måle efter. Stykket blev syet på skærmen i hånden.
IMG_1752 IMG_1751 IMG_1753 IMG_1755

Til resten af skærmen syede jeg et rør i sort- og hvidstribet stof med en løbegang i hver ende. I hver løbegang kom jeg en kraftig snor, så betrækket kunne strammes til øverst på skærmen og nederst. Du kan evt. se mere om betræk af lampeskærme i mit indlæg her: Når lampeskærmen skifter ham

Her er den færdige lampe, der fik et sort blondebånd bundet omkring skærmen som pynt. Båndet er fra den nederste del af en kjole/bluse som jeg engang forkortede.
IMG_1762 IMG_1770

Er den ikke blevet fræk til f.eks soveværelset? Næsten lige så fræk som kortet, der fulgte med – og ønsket om et vitalt ægteskab med mange temafester to come!
IMG_1780


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s