Tusch på kjolen – med vilje

Min datter har købt sig en pakke tekstiltuscher. Her er hendes første kreation – en stor herre T-shirt, der er syet om til en kjole og pyntet med tegninger lige efter hendes hoved.

IMG_1500

Først er T-shirten klippet til. Som model har jeg brugt en af hendes sommerkjoler, og har klippet den mindre i siderne og ved ærmerne. Kjolen har T-shirtens fulde længde, så jeg har ikke behøvet at lægge kjolen op. Halsudskæringen og ærmelængden har jeg heller ikke gjort noget ved.

IMG_1443 IMG_1445

Kjolen er foldet ud, så stoffet ikke ligger dobbelt og tushen går igennem fra for- til bagsiden. Og så fik hun ellers frie tøjler.

IMG_1446

Efterfølgende er kjolen syet sammen og her er resultatet. Med prikker og hjerter på forsiden og bjerge og stjerner på bagside.

IMG_1502 IMG_1499 IMG_1497 IMG_1496

Tekstiltuscherne er købt i en Arnold Busk boghandel, men de kan uden tvivl findes andre steder. Vi har også planer om at lave flere 10.-frugtposer (à la disse: https://mituendeligehjem.wordpress.com/2013/02/28/der-er-10-frugt-i-fars-skjorteaerme/), som hun kan skrive/tegne frugter på. Måske kan tuscherne også bruges til at camouflere pletter med – det skal vi også prøve!


2 thoughts on “Tusch på kjolen – med vilje

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s