Et gensyn med miniature julen

Selvom årets pakkekalender har temaet brugte bøger, giver dagens nissegave et gensyn med miniature julen som de tidligere år, med nissens hjælp, har udspillet sig i dukkehuset. Foruden en grundig oprydning i huset var der nemlig, i løbet af natten, tilføjet en lyserød køjeseng til det øvrige møblement.

IMG_0721

Køjesengen var, at dømme ud fra scenariet foran huset, til pindsvineungerne, der allerede havde taget den i brug.

IMG_0719

Sengen har kostet 5 kr. brugt. Siden sidst er der forresten også kommet badeværelsesinventar i huset – toilet og håndvask, som også er fundet til en billig pris i genbrug. Altså, er du tålmodig, og er det ikke vigtigt for dig med ensartede dukkemøbler, kan du med tiden finde meget brugt inventar til et dukkehus.

IMG_0717

Pigerne skulle da ikke snydes for en brugt bog heller. Så køjesengen kom i selskab med denne lillebitte bog, som er en engelsk udgave af Disneys historie om Tornerose. Min datter, der går i 2. klasse, har engelsk i skolen, og det gør derfor ikke noget, at bogen er på engelsk. Vi læser den da bare først på engelsk og oversætter til dansk efterfølgende.

IMG_0723 IMG_0724

Her et sidste foto fra dukkehuset, der viser pindsvinemor med plystelefon fordybet i samtale….

IMG_0722


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s