Kolonigave – et sammenklappeligt hus med have til skovens dyr

Min datter er så heldig at komme på koloni med børnehaven hver sensommer. På kolonien er det tradition, at børnene, ved sengetid den første aften, får en gave hjemmefra. Første år hun var afsted, fik hun en oval chokoladeæske, som jeg havde lavet om til en seng med pude og tæppe til to skovens dyr mus. Sengen ses her, der er blandt andet brugt rester fra en striktrøje.

IMG_0010

Den blev et hit, og i år gik de to mus så igen i gaven, som var et sammenklappeligt og transportabelt hus med have til musene.

Se her – hus med senge og badeværelse på den ene side.

IMG_0004

IMG_0003

IMG_0002

Og have med skovtursområde på den anden side.

IMG_0005

IMG_0007

Når huset er foldet sammen, ser det sådan ud med to lommer fortil, der kan opbevare musenes tøj og bittesmå håndklæder. Der er syet en tryklås i hvert hjørne, så det holdes sammen og nemt kan transporteres.

IMG_0001

Til projektet er brugt alskens stof- og pelsrester. Det tog faktisk ikke så lang tid at sy, som man skulle tro, for der må gerne sjuskes lidt, da det kun giver ekstra charme.

Inspiration til huset har jeg fundet på hjemmesiden her: http://laetibricoleici.canalblog.com/archives/2011/07/01/21522010.html

Desværre var min datter slet ikke tilfreds med gaven, fordi hun jo kendte musene i forvejen og fordi alle de andre børn fik noget helt nyt. Utaknemmelig skarn 😦


One thought on “Kolonigave – et sammenklappeligt hus med have til skovens dyr

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s