Mini møbler i champagne emballage

Jeg har længe funderet over, om man kan bruge metalanordningen, der holder champagneproppen fast, til noget krea. På et vandrehejm i Japan fik jeg svaret. Her havde de udstillet disse små miniature stole i opholdsstuen.

IMG_0678

De er da lige til at stille ind i dukkehuset.

Forresten kan jeg varmt anbefale vandrehjemmet, der hedder ‘Le Goutemps’ og som ejes og drives af et enkelt par. Det er super charmerende og ligger naturskønt i Gunma et par timers kørsel fra Tokyo. Se mere her: https://www.facebook.com/LEGOUTEMPS/info (ring de taler engelsk). Ja, undskyld reklameindslaget, men man finder bare ikke sådan et sted uden at kende en japaner….


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s