Upcycling af t-shirt – fra herre til damemodel

Så har manden igen kasseret en t-shirt. Ikke at det sker så tit, men denne her turist t-shirt med sightseeing highlights på en batikbaggrund fra en ferie til Colorado er altså for god at give til genbrug 😉 Derfor er den nu min, bare i en lidt mindre størrelse.

Se, hvordan den er skåret til her.

IMG_0505

Jeg har brugt en af mine t-shirts med halvlange ærmer som model. Ærmerne på den originale t-shirt er forlænget med stof fra det nederste afklippede stykke af t-shirten. Derudover er halsudskæringen gjort større ved at fjerne ribkanten.

IMG_0552


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s