Rasmus Klump-kjole af sengetøj og med hæklede pandekager

Hvad skal der ske med juniorsengetøjet, når barnet vokser ud af juniordynen?

Her er min datters sengetøj med Rasmus Klump motiv, der sammen med diverse stofrester, er forvandlet til en sommerkjole.

IMG_0158

IMG_0175 IMG_0178

De brune hæklede bordskånere, der gør det ud for pandekager, er fundet i Lion Klubs genbrugsbutik på Smakkegårdsvej til 1 kr. stykket. Damen, der solgte mig dem, spurgte mig, hvad jeg dog skulle bruge dem til, og jeg må indrømme, at jeg ikke vidste det, før min datter nævnte, at kjolen manglede pandekager.

Kjolen er nem at sy. Jeg har taget udgangspunkt i en kjole, som i øjeblikket passer hende, og har lavet kjolelivet og ærmerne i samme form og størrelse. Derefter er der sat stykker af stof, der ned efter bliver bredere og bredere og tilføjet en stofflæse på ærmet. Alternativt kan der bruges en t-shirt i stedet for kjolelivet, hvor skørtet sys på.

Altså bare en idé til forlængelse af levetiden for sengetøjet, som der ofte er en hel del nostalgi i, og det derfor er svært at sige farvel til.


One thought on “Rasmus Klump-kjole af sengetøj og med hæklede pandekager

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s