Et varmt valentine hjerte

Min venindes datter havde forelsket sig i de hjerteformede varmepuder med kornfyld, som mine piger fik af nissen i december. Derfor havde vi i weekenden en syaftale, hvor hun (næsten) helt selv syede denne varmepude af stofrester – tilfældigvis i bedste valentine stil.

IMG_0014

IMG_0016

IMG_0015

Her ses den niårige syerske, som aldrig tidligere har siddet ved en symaskine. Min veninde og jeg var derfor ret imponerede over, hvor godt det gik. De kan alligevel mere end man tror, de små mennesker!

IMG_0017


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s