Halløj på hundehotellet.

Det sker, at jeg sender noget af børnenes legetøj til genbrug uden de ved det.

Senest var det et større hus til små plastikhunde, som de aldrig rigtig har leget med, og som fyldte meget på børneværelset. Desværre opdagede min ældste datter, at huset manglede på hylden og så var fanden løs…

Jeg måtte krybe til korset og bekende, at ja, jeg havde afleveret huset i den lokale genbrugsbutik og nu var det nok solgt til nogle andre børn… Heldigvis fik jeg øje på noget andet på børneværelset, der sjældent bliver brugt, nemlig et lille skuffedarie med skuffer i forskellige størrelser – helt perfekt som hotel til hundene!

Min datter gik med på ideen om at lade hundene flytte ind i skufferne og havde mange ideer til indretningen af hundehotellet. For eksempel var en terrasse med pool, vippe og liggestole på hotellets tag uundværlig.

IMAG0537

Poolen er lavet af en brugt beholder til is, blåt papir med fliser tegnet på og bobbelplast, der gør det ud for bølger. Vippen er lavet af en brugt træske og et stykke plakatrør.

hundehotel1

Liggestolene er lavet af stykker af plakatrør, som er malet, skumgummirester og stofrester.

hundehotel2

Stakittet er lavet af ispinde, der er malet og limet på med limpistol.

HundehotelStakit

Desuden er der bundet en elevator, i form af en lille fletkurv, fast til taget, så hundene kan hejses på de forskellige etager.

IMAG0541

Der blev også lavet et hundetoilet af et engangskaffekrus, med to indgange og hundehømhøm på toppen.

IMAG0553

Hundene skal også ha’ motion, hvilket de kan få på agilitybanen, der er bygget af pap, en rulle til gavebånd og andet emballageaffald.

IMAG0552

Der udvikles stadig løbende ting til hotellet og senest satte vi et skilt op og navngav hotellet: ‘Hotel det gyldne kødben’.

IMAG0586

Her er et par stemningsbilleder fra hotellet, der har fem værelser og en spisesal i stueetagen. Og hunde de hygger sig gør de!

IMAG0545

IMAG0542

IMAG0543


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s