Badedragt – Model ‘de glade 60’ere’

Jeg har engang fået og har beholdt min mors gamle badedragter.

…og nu er de så moderne igen. Eller i hvert fald snittet, som jeg har brugt til at sy denne nye blå badedragt. Den gamle badedragt er lidt mør og mønsteret på stoffet er ikke så meget mig, men selve modellen passer både en ung udgave af min mor og jeg godt.

image

Ps: Stoffet, der er brugt til badedragten, er købt i en genbrugsbutik. Det var ikke brugt, så vedkommende, der engang har købt det, må være strandet i et syprojekt. Alternativt kan du også bruge stoffet fra et par brugte cykelshorts eller badetøj.


2 thoughts on “Badedragt – Model ‘de glade 60’ere’

  1. Hejsa!
    Ville høre, om den blå badedragt er til salg? Og i så fald hvor meget koster den og hvilken størrelse er den?

    Mvh Laura Backe

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s