Madpakke accessories

Jeg smører cirka 500 madpakker om året!

Mine egne, som jeg smører hver anden dag, når jeg ikke spiser mad fra kantinen på arbejdet, og mine to pigers. 

500 madpakker årligt er en hel del madpakker. Jeg lægger derfor vægt på at undgå at bruge så meget indpakningspapir, såsom madpapir og i særlig grad sølvpapir, som er energikrævende at fremstille, og derfor ikke er miljøvenligt.

(læs mere om sølvpapir og madpakker her: http://samvirke.dk/forbrug/artikler/derfor-spare-paa-soelvpapiret.html)

Samtidig synes jeg, at det er sjovt at finde nye måder at holde maden adskilt på ved hjælp af små beholdere, som hygger i madkassen.

Det kunne eksempelvis være i en “kinderoverraskelsesboks”, som er genial til nødder, eller i en slikæske.

IMAG0114

Det kunne også være i små syltetøjsglas eller i en metaldåse fra Irma, som har indeholdt tyggegummi.

IMAG0116

Hvis du føler dig inspireret, skal du selvfølgelig være opmærksom på, at disse beholdere ikke er produceret til at indeholde mad af flere omgange og af den grund, måske kan afgive nogle uhensigtsmæssige stoffer til maden. Jeg plejer derfor primært at komme tørre madvarer i beholderne, som nødder, der ikke har så stor en berøringsflade med beholderen.

Hvad angår emballage, trænger det sunde slik efter min mening generelt til at få et løft. Det burde da have en mindst lige så indbydende indpakning, som det usunde – omend i en bæredygtig emballage!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s