Alt godt til julekortet

Vores nisse opfordrer os, med dagens kalendergave, til at holde liv i den gamle tradition med julekort. I gaven er der både kort, klistermærker og ‘Det lille Trykkeri’ med bogstaver, så vi kan trykke adressen på.

Det lille trykkeri

PAKKE INFO:

Min mor har muget ud på loftet og kom med en masse ting, heriblandt ‘Det lille Trykkeri’, som hun ville give pigerne. Jeg fik straks gemt sagerne væk, så de kunne indgå i denne pakkekalender. Trykkeriet er sjovt for den store på 6 pga. bogstaverne og den lille på 3 er glad for at stemple.

Klistermærker og kort er levn fra tidligere år, men kan købes i de fleste genbrugsbutikker.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s