Se min mors papirkunst

Nu har jeg i mit seneste indlæg blæret mig med min datters kreaskrald, så nu må det være tid til også at vise noget af min mors kunst frem, som også har et genbrugstema. Hun har i mange år gjort det en del i billedkunst, og er blevet rigtig god til at lave billeder ved at rive og klippe i papir.

Se bare disse tre værker.

IMG_0327
(Titel: Pige træd varsomt for scenen er skrå)

IMG_0326
(Titel: Pas på naturen)

IMG_0323
(Der er penge i lortet/skraldet)

De tre billeder har været udstillet på mit arbejde. Papirstykkerne er sat på papplader, som oprindeligt er kasseret derfra, og jeg syntes, at det var sjovt at få dem tilbage på kontoret i en ny funktion. Her tog de sig også rigtig fint ud i kontorlandskabet.

IMG_0321

I øjeblikket er hun i gang med at lave papirkunst til pigernes værelser. Det bliver noget med Monster High’s figurer, som, hvis du ikke kender dem, er en slags monster/zombie dukker. Det glæder vi os rigtig meget til at se!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s