Sydkorea – om skrammelkunst, danske pølser, taekwondo og nuttet politi

Så fik jeg tid til at gennemgå de mange billeder, som vi tog i Sydkorea og Japan, og her er et par stykker fra Sydkorea, som jeg gerne vil dele her på bloggen. De handler ikke kun om genbrug, men er interessante, så det skal der også være plads til.

Her først denne skulptur udformet i noget, der ligner metalaffald – dåser, gafler m.m. Tyren så vi i havnebyen Busan.

IMG_8048 IMG_8051

Denne skulptur, der er bygget af cykelhjul, er fra Seoul.

IMG_7334

Så er der denne idé med et “overdække” af paraplyer, taget ved en metrostation i Seoul. Ideen kan måske bruges til at skabe skygge i haven, hvis altså man har mange paraplyer.

IMG_7339

I verdens største butikscenter i Busan var der ikke bare indendørs skøjtebane, men også en fastfood bod med noget så dansk som Steff Houlberg pølser. Her er de forskellige varianter, også et par stykker som vi ikke kender til herhjemme. Pølserne er vist som madmodeller i plastik, der er typiske for spisesteder i både Japan og Sydkorea – og forresten slet ikke appetitlige at se på.

IMG_0479

Med al den lækre koreanske mad, der ellers blev solgt i centeret, blev jeg nu ikke sulten efter eller sønderligt stolt ved at støde på disse danske pølser, så langt væk hjemmefra, men børnene var derimod ikke et øjeblik i tvivl om, hvad de skulle have til aftensmad!

IMG_0481 IMG_0483

Japan har ry for at have en forkærlighed for alt, hvad der er nuttet, såsom Helle Kitty. Det samme gælder i Sydkorea, hvor Kitty-katten også er at finde allevegne og på de mest utænkelige brugsgenstande.

IMG_8106

Politiet i Sydkorea brander sig også på en måde, som jeg vil kalde nuttet. Se facaderne her med mange farver og animationer – forfriskende og kært ikke?

IMG_8433 IMG_8035

Tilsidst et par billeder fra et fantastisk taekwondo-show som vi så i Seoul – måske skulle de seje fyre smadre træstykker fra storskrald (udtjente kommoder og lignende) i stedet for nyt træ, bare et lille genbrugstip 😉

IMG_7916 IMG_7914

Fortsættelse følger med lignende fotoserie fra Japan…


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s