Mens-vi-venter-kalendergave

Nissens sidste gave i år: et GEOMAG byggesæt, som pigerne kan fordrive et par timer med i den lange ventetid.

24.december

Så nåede vi igennem endnu en december med nissetroen i behold. Det må vise sig næste år, om nissen kan komme på banen igen. Han er rigtig god at have, til at få ungerne ud af sengen og i år også til at hjælpe med læsetræningen.

Men helt sikkert er, at der er genbrugsjulegaver igen næste år! At minimere forurening, ressourcespild og affald er nu den bedste julegave, man kan give sine børn på den lange bane! Især, når der er så meget godt legetøj, bøger og tøj, der kan genbruges, uden det medfører en forringelse af julen og der endda kan blive penge til eksempelvis fødevarer af høj kvalitet, hvilket også er af stor betydning for de små (og store) poder 🙂

Rigtig god jul til dig derude og vi ses forhåbentligt i det nye år.

Mange hilsner Marie-Louise


2 thoughts on “Mens-vi-venter-kalendergave

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s