Brugte børnebøger fra nissen

Der var to pakker fra nissen i dag, en til hver af pigerne. I pakkerne var der bøger.

13.december

Bogen om julemanden kender jeg ikke i forvejen, men jeg kender forfatteren til ‘Kæmpe Kaninen’, Bill Peet, som også har skrevet ‘Humpeligimpen’ og ‘Byrial det lille bjergfår’, som vi har stående i bogreolen.

Bill Peets børnebøger handler ofte om dyr, der er født anderledes eller i løbet af historien bliver forvandlet, så de ikke længere har almindeligt udseende eller størrelse, og om deres indre rejse imod at finde fordele i det at være anderledes, eller at blive taknemmelige for det liv, de levede før forvandlingen. Historierne er meget underholdende og billederne rigtig søde.

PAKKEINFO:
Jeg køber tit børnebøger brugt, fordi de sjældent er slidte og næsten ingenting koster i forhold til nye bøger. Jeg kan derfor ikke huske, hvor disse bøger er købt og for hvor meget.

Bill Peets børnebøger i en dansk version er ikke nemme at finde. Dette gælder også mange andre børnebøger fra min barndom, fordi de ikke længere bliver trykt. Så er du, som mig, nostalgisk, hvad angår godnatlæsningen, har du endnu en god grund til at lede blandt de brugte bøger.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s