Genbrugsdomino(effekt)

Nissen har en forkærlighed for retro legetøj. Sidste år fik pigerne en træ labyrint og i dag en æske dominobrikker.

Jeg har kun spillet domino meget få gange i mit liv, men jeg kunne i stedet vise dem, hvordan man stiller brikkerne, så de falder efter hinanden på stribe, og så blev der ellers bygget dominobaner.

4.december

Vi så også nogle sindsyge videoer af forskellige domino rekorder på youtuben, som fascinerede både mig og pigerne.

PAKKEINFO:
Jeg kan ikke huske, i hvilken genbrugsbutik brikkerne er købt, men de har kostet 5 kr. Og man kan jo næsten ikke få for mange set i forhold til, at nogle rekorder omfatter over 4.000.000 dominobrikker!!!

Hvis nu bare konceptet genbrugsgaver kunne brede sig blandt os med en dominoeffekt…

Jeg ser heldigvis flere tegn på, at brugte gaver er blevet populære. Blandt andet kunne børnene i min datters klasse i år vælge at medbringe en brugt gave til pakkelegen i stedet for en ny. Desuden ser jeg en tendens til, at mange hellere end gerne vil af med noget af det ragelse, der samler støv i de små hjem, og som lige så godt kan cirkulere i mellem os. Altså, er jeg fuld af håb om, at genbrugsgaverne vil blive flere og flere, og at det at give noget brugt vil blive mere og mere accepteret i vores gaveudveksling.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s