Humør-lamper

Så fik jeg sat mine “nye” lamper op.

Lamperne, som tidligere var orange, har jeg haft i mange år. Jeg har altid været vild med deres form, men farven passede ikke godt i stuen, som er blå. Jeg fandt derfor spraymalingen frem, for at give dem et nyt look…

Først faldt valget på cremehvid, men eftersom lamperne har tre lag, fik jeg lyst til at male lagene i hver sin farve: lyseblå, cremehvid og lysegrøn.

Jeg er selv rigtig glad for resultatet og kommer i godt humør af at kigge på dem!

humør lamper

Kun den blå (øverste) del af lampen kunne tages af, derfor måtte jeg pakke det mellemste lag ind i plastikposer for at male kunne den nederste del. Det er da godt, at det gamle gyngestativ kan bruges til noget..

IMAG0124

Spraymaling er ikke et miljøvenligt valg. Men set i forhold til de miljø- og klimamæssige omkostninger ved fremstilling og transport af nye lamper, kan det nu nok godt betale sig at istandsætte en eksisterende lampe ved hjælp af dåsemaling.

Mange ældre lamper, som du måske ellers ikke ville lukke ind i dit hjem, kan moderniseres med maling. Jeg er til pastelfarverne, men du kan også bruge hvid eller sort for at få et mere minimalistisk udtryk.

Se denne lampe med glasskærme, som tidliger var i larkeret træ.

lyserød lampe

Lampen er købt hos Folkekirkens Nødhjælp på Søborg Hovedgade 177, hvor de sælger møbler, malerier og lamper samt køkkengrej. Se her http://www.noedhjaelp.dk/kontakt/genbrugsbutikker/soeborg-moebel.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s