Genbrugsnissen klar til endnu en omgang decemberløjer

Vores genbrugsnisse synger på sidste vers, for mine piger har flere gange spurgt til, om nissen virkelig findes, eller om det er mig, der giver dem gaverne.

Det er både børn fra børnehaven og skolen, der har sat spørgsmålstegn ved nissens (og tandfeens) eksistens og sået tvivl hos pigerne. Men eftersom jeg fornemmer, at de ikke helt har mistet deres nissetro, har jeg valgt, at lade ‘nisse Elmer’ overleve en sæson mere ved at lyve lidt om decemberpakkernes afsender. Og som de selv kom frem til, så kan det kun være en nisse eller en hund, men ikke en mor, der sidste år i smug tømte en skål risalamande, som stod på køkkengulvet.

Som de tidligere år gemmer nissen en fælles pakke et sted i huset, som pigerne leder efter, så snart de vågner. Uden på gaven har der før stået et vers eller en anden besked fra nissen, som vi har læst højt, men i år har “nissen” gjort det til sin mission at hjælpe min ældste datter med læsetræningen og lære lillesøster lidt om tal og bogstaver. Der vil derfor stå en kort sætning om pakkens indhold, som kan læses af en pige fra 1. klasse og være en lille opgave til en fireårspige uden på pakken.

Og gaverne er selvfølgelig genbrugsgaver! Det er mest gaver som jeg er faldet over i diverse genbrugsbutikker i den seneste tid og måske nogle enkelte gør-det-selv gaver, hvis jeg kan nå det 😉

Jeg håber, at du får tid til at kigge med i al decembertravlheden og måske få inspiration til selv at gi’ en genbrugsgave.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s